Sistemul de management al securităţii produselor alimentare implementat în reţeaua real,- Hypermarket România a fost auditat şi certificat de către Organismul de Certificare SGS, îndeplinind cerinţele standardului ISO 22000:2005. Certificatul a fost obţinut pentru o perioadă de trei ani şi este valabil pentru toate cele 25 de hipermarketuri real,- deschise în România până la sfârşitul anului 2010.
Certificarea ISO 22000:2005 oferă un cadru de cerinţe armonizate la nivel internaţional şi presupune respectarea normelor HACCP referitoare la siguranţa alimentului, trasabilitate şi asigurarea monitorizării fluxului de produse din momentul recepţionării până dupa vânzare, precum şi corectarea parametrilor proceselor care ies din limitele admise şi pot afecta siguranţa produsului. Astfel, orice posibil risc la adresa siguranţei alimentare este eliminat sau redus la cel mai scăzut nivel. În urma procedurii de certificare ISO 22000:2005, real,- Hypermarket România devine prima reţea de hipermarketuri din România certificată pentru desfăşurarea tuturor activitatilor de: comercializare a produselor alimentare proaspete (carne, peşte, legume şi fructe, lactate) şi a produselor congelate; tranşare şi procesare a cărnii refrigerate pentru obţinerea de produse de carne proaspătă sau afumată (carne tocată, pastă pentru mici, cârnaţi proaspeţi, rulade de carne, produse de carne afumată); procesare primară a peştelui proaspăt (eviscerare, filetare, porţionare); obţinere de produse de gastronomie, brutărie, cofetărie şi patiserie.