Acasă Economic Compania timișoreană Mulberry Development obține două prestigioase distincții la nivel național

Compania timișoreană Mulberry Development obține două prestigioase distincții la nivel național

DISTRIBUIȚI

Virban Photography031Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului multifuncțional ISHO, a primit două distincții majore la nivel național, acordate de publicații de top. “Building Romania Well” si premiul pentru cel mai verde proiect imobiliar din orașele secundare atestă profesionalismul și viziunea dezvoltatorului timișorean.
Obținerea celor două distincții în cursul aceleiași săptămâni, Building Romania Well, acordată de publicația de limbă engleză Business Review, respectiv Cel mai verde proiect de birouri din orașele secundare, premiu acordat de revista americană Forbes, confirmă poziția de lider a Mulberry Development în transformarea industriei imobiliare din România. Recunoașterile obținute sunt cu atât mai valoroase în contextul în care compania timișoreană a început deja organizarea celui mai ambițios proiect de până acum, ISHO, așteptările din partea tuturor specialiștilor din piață, la nivel internațional, fiind ridicate. La acestea, se adaugă ambiția dezvoltatorului de a depăși scorul obținut recent, acasă, în Timișoara, prin proiectul multifuncțional ce urmează să fie construit pe bulevardul Take Ionescu.
“România poate fi construită bine în mai multe feluri, prin modul în care sunt conduse afacerile, prin start-up-urile nou create, prin implicare socială sau prin educație. Dincolo de acestea, există si latura fizică, tangibilă, cea construită de dezvoltatorii imobiliari. Cei mai mulți oameni din industria imobiliară vorbesc despre suprafețe, metri pătrați, rată de închiriere, dar noi nu asta construim. Cred cu tărie că un proiect imobiliar trebuie să fie un concept ˙care duce la dezvoltarea unei clădiri, clădire ce creează un mediu unde oamenii lucrează și trăiesc, un mediu care generează creativitate și care aduce valoare întregii comunități contribuind direct la calitatea vieții oamenilor. Acest lucru am făcut la City Business Centre, primul nostru proiect dezvoltat, același lucru l-am realizat la Cluj cu proiectul The Office și același lucru ni-l propunem din nou acasă, în Timișoara, cu proiectul ISHO, unde intenționăm să construim primul cartier modern din istoria Timișoarei, cu 1.200 de apartamente, un hectar de spații verzi, o clădire de birouri de nouă generație și numeroase servicii”, subliniază Ovidiu Șandor.
Pe lângă birouri și apartamente, ISHO va oferi un centru de conferințe, dar și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină, dar și un parc de peste 7.500 mp, cu pistă de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school, dar și de mai multe școli și grădinițe bine cotate, aflate în proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deservește, în același timp, noua linie de vaporetto.Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

Comentarii

comentarii