Acasă Actualitate Companiile din Timişoara sunt invitate să se înscrie la Maratonul “Pentru Voi”

Companiile din Timişoara sunt invitate să se înscrie la Maratonul “Pentru Voi”

330
DISTRIBUIȚI

sambata doua competii pt voiDSCF0839Sâmbătă, 28 iunie, între orele 10.0-12.00, la Clubul Helios Sport Timişoara, Fundaţia „Pentru Voi” organizează două competiţii caritative.

Minimaratonul „Pentru Voi” se adresează companiilor – se pot înscrie una sau mai multe echipe formate din 5 persoane pentru o alergare pe o distanţă de 2,5 km în zona stadionului „Dan Păltinişanu”. Primele trei echipe vor fi premiate. Înscrierea unei echipe presupune o sponsorizare de 300 de lei către fundaţie.
A doua competiţie, „Pedalează Pentru Voi”, se adresează echipelor formate din 3 persoane: familii, prieteni, copii şi constă în parcurgerea unei distante de 2,5 km cu bicicleta proprie, întrecere care va aduce premii surpriză. Înscrierea unei echipe presupune o sponsorizare de 50 de lei către Fundaţia “Pentru Voi”. Premiile vor fi înmânate de către personalităţi din lumea sportului românesc.
„Pentru familiile şi prietenii competitorilor sau pentru cei care nu doresc să participe la o competiţie, dar vor să fie alături de noi în această zi, vom avea pregătită o şedinţă de zumba cu instructorul sportiv Melania Omescu şi o demonstraţie de karate cu senseiul Florin Boca. Sperăm că veţi răspunde pozitiv invitaţiei noastre şi companiile voastre vor înscrie cel puţin o echipă în această competiţie”, spune Laila Onu, directorul Fundaţiei “Pentru Voi”.

Comentarii

comentarii