Acasă Actualitate Companiile timişorene sunt invitate la cursa răţuştelor sponsor

Companiile timişorene sunt invitate la cursa răţuştelor sponsor

DISTRIBUIȚI

La cea de-a doua ediţie „ Bega Duck Race“, în 20 iunie
O răţuşcă va costa 1.000 lei. Ele vor participa la o cursă specială, la care se acordă două premii: unul pentru cea mai rapidă răţuşcă şi altul pentru cel mai frumos personalizată răţuşcă sponsor.
Cluburile Rotaract din Timişoara vor organiza, în data de 20 iunie, în cadrul Festivalului Bega Bulevard, cea de-a doua ediţie „ Bega Duck Race“, sponsorizat de Districtul Rotary 2241 şi compania Continental. „Succesul obţinut în toamna anului trecut, în pofida timpului nefavorabil, ne-a încurajat să organizăm cea de-a doua ediţie”, susţin organizatorii. Una dintre cele mai atractive părţi ale evenimentului îl reprezintă cursa răţuştelor sponsor. Aceste răţuşte sunt mai mari decât cele care participă la cursa obişnuită şi pot fi achiziţionate de către companii, împreună cu un pachet standard, la un preţ special. La ediţia trecută acestea au costat 1.000 de lei şi au fost foarte populare în rândul publicului. Ele participă la o cursă specială, la care se acordă două premii: unul pentru cea mai rapidă răţuşcă şi altul pentru cel mai frumos personalizată răţuşcă sponsor. Avantajele pe care le  poate avea compania care achiziţionează una sau mai multe răţuşte sponsor sunt importante. În primul rând, compania respectivă demonstrează că se implică în comunitate, că este preocupată de mediu şi de dezvoltarea oraşului.
Răţuştele sponsor pot fi decorate de către angajaţii companiei care a achiziţionat-o sau de către elevii de la o şcoală sau grădiniţă, pe care compania îi „adoptă“ în acest sens.
Organizatorii susţin că, pe de altă parte, acţiunea reprezintă şi o publicitate pozitivă pe care compania o poate obţine, la costuri mult mai mici decât cele practicate de mass-media. Răţuştele sponsor decorate vor fi prezentate publicului larg înaintea evenimentului pe parcursul mai multor zile.
“Aşteptăm multe companii să ni se alăture la acest eveniment, ajutând astfel oraşul şi promovându-şi, în acelaşi timp, imaginea în rândul locuitorilor Timişoarei.
Informaţii, privind achiziţionarea răţuştelor pentru „Cursa Sponsorilor“ la :
Grigorof  Petru, 0724.173.644.

Comentarii

comentarii