Acasă Economic Competențe Digitale – Marketing Digital – curs la CCIA Timișoara

Competențe Digitale – Marketing Digital – curs la CCIA Timișoara

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada iunie – iulie 2024  un curs de Competențe Digitale – Marketing Digital, destinat îmbunătățirii cunoștințelor în utilizarea mediului online pentru promovare și comunicare.

Participanții la curs vor avea ocazia de a dobândi, într-o manieră concentrată și eficientă, o serie de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare în dezvoltarea unei afaceri.

Cursul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul celor care doresc să învețe noțiuni generale despre marketing online – antreprenori, freelanceri sau lucrători în domeniul marketingului, comunicării și relațiilor publice, sau persoanelor care doresc să dezvolte o strategie pentru creșterea vânzărilor sau notorietății brandului.

La finalul cursului, absolvenții vor primi o Diplomă de participare cu supliment descriptiv, ca urmare a promovării evaluării finale.

Cursul are o durată de 50 ore de teorie și practică și se desfășoară în sistem hibrid la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Lectorul cursului este asist.univ.dr. Bianca DRĂMNESCU, specialist în științele comunicării.

Înscrierea se face accesând link-ul:

https://www.cciat.ro/cciat_cciat_CURS_Competente_Digitale_Marketing_Digital_MAI_IUNIE_2024

Informații privind structura cursului, orar, taxă de participare, altele sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro și / sau la tel. 0729 435 228, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral.

 

Comentarii

comentarii