Acasă Actualitate Comportament iresponsabil pentru a 20-a victimă a coronavirusului în România, un bărbat...

Comportament iresponsabil pentru a 20-a victimă a coronavirusului în România, un bărbat de etnie romă din Timișoara

9094
DISTRIBUIȚI

A 20-a victimă este un bărbat de 49 ani, de etnie romă, din județul Timiș, care s-a plimbat prin două spitale până să fie confirmat cu COVID-19

Printre cei care s-au întors din Franța în ultima perioadă au fost și copiii săi. La după câteva zile după aceasta, bărbatul s-a simțit rău.

A mers la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, dar nu a spus nimic despre întoarcerea copiilor săi din Franța. Nu a fost testat pentru COVID-19, așa că după consult i s-a recomandat un tratament și a fost trimis acasă.

Deoarece nu avea asigurare de sănătate, a mers la medicul de familie din Liebling pentru a-ii face injecțiile prescrise de medicii de la “Victor Babeș”.

După câteva zile, medicul de familie a observat simptomele bărbatului și a chemat ambulanța. De această dată a fost testat, dar a fost trimis, din nou, acasă. Rezultatul a fost pozitiv.

Până la venirea medicilor cu izoleta bărbatul a murit! Cunoscuții povestesc că în toată acest perioadă, timișoreanul a făcut diverse drumuri prin localitate, a mers la cumpărături, la biserică și a luat contact cu vecinii.

Medicul de familie care l-a tratat este acum este izolat.

Comentarii

comentarii