Acasă Administraţie Comuna Brestovăţ vede asfalt pentru prima dată. CJT investeşte opt milioane de...

Comuna Brestovăţ vede asfalt pentru prima dată. CJT investeşte opt milioane de lei pentru 8 kilometri de drum judeţean

1381
DISTRIBUIȚI

Ultimul centru de comună din Timiş care nu era asfaltat va beneficia în sfârşit de această facilitate, după ce vor fi finalizate lucrările de reabilitare de pe DJ 572, care traversează Brestovățul, pe sectorul Lucareț – limita cu județul Arad. Preşedintele CJ Timiş, Cplin Dobra, a semnat ordinul de începere al lucrărilor pe această şosea.

În total, vor fi reparaţi şi asfaltaţi opt kilometri de drum, în mare parte din piatră, care nu asigură condiții optime de deplasare. Investiția CJT se ridică la aproape nouă milioane de lei, fără TVA. Termenul de execuţie al lucrării este nouă luni pentru a finaliza lucrarea.

„Am ajuns la nivelul la care, anul acesta, după finalizarea lucrărilor din Brestovăț, nu vom mai avem nici un centru de comună neasfaltat. Desigur, mai sunt drumuri de piatră și în alte localități. Ne concentrăm eforturile pentru a moderniza cât mai multe dintre acestea. Aproape toate lucrările lansate în 2019 au fost pentru drumuri care au văzut pentru prima dată asfaltul”, a anunţat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Planurile de viitor pentru Timiş sunt şi mai mari, Dobra spune că vrea ca niciun drum judeţean să nu mai fie fără asfalt: „Lucrăm în baza unor priorități. Intervenim în primul rând acolo unde este cea mai mare nevoie. Următorul nivel la care îmi doresc să ajungem, deși pare ambițios, va fi niciun kilometru de drum județean neasfaltat. Sunt convins că echipa CJ Timiș are forța de a îndeplini acest deziderat.”

Comentarii

comentarii