Acasă Eveniment Comunitatea motocicliștilor plânge după Călin Palca, mort într-un groaznic accident de circulație

Comunitatea motocicliștilor plânge după Călin Palca, mort într-un groaznic accident de circulație

2294
DISTRIBUIȚI

Un grup de motocicliști din Arad a fost implicat într-un accident de circulație, duminică după-masă, în județul Mureș. În urma impactului, unul dintre aceștia și-a pierdut viața. Vestea a zguduit comunitatea motocicliștilor din Arad.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, în localitatea Brâncovenești, județul Mureș, unde 3 motocicliști din Arad au fost implicați în accident, iar unul dintre aceștia, un bărbat de 30 de ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Arădeanul Călin Palca era într-o drumeție cu motocicleta sa, prin județul Mureș, o drumeție cum a mai făcut zeci, sute…

A fost un weekend cu soare, dar pentru toți cei care l-au cunoscut s-a întunecat în acea secundă în care Călin s-a oprit brusc din drum. Apropiații lui spun că s-a uitat o fracțiune de secundă înapoi, într-o curbă, moment în care a ieșit de pe carosabil și a lovit acel stâlp, în localitatea Brâncovenești. Se întâmpla ieri la ora 14…

Mecanic de profesie, Călin era pasionat de tot ceea ce însemna mișcare, natură, spațiu, senzații. Îi plăcea enorm motocicleta, dar îndrăgea și sporturile de iarnă, snowboard sau schi, așa cum, arădean fiind, îi plăcea și UTA, fiind unul dintre susținătorii echipei roș-albe.

Prietenii i-au umplut pagina de Facebook cu mesaje de condoleanțe care toate merg în aceeași idee: „ai plecat mult prea repede, Călin…”

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii