Acasă Monden/Lifestyle Concert Alexandra Ungureanu & Crush, cadou de Valentine’s Day de la Iulius...

Concert Alexandra Ungureanu & Crush, cadou de Valentine’s Day de la Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

De Valentine’s Day, Iulius Mall Timişoara dăruieşte multă iubire. Un sejur în cel mai romantic oraş din lume, căsătorii pentru o zi, declaraţii arzătoare la înălţime, concert Alexandra Ungureanu & Crush şi multe momente speciale – sunt evenimentele pregătite de Iulius Mall Timişoara pentru clienţii săgetaţi de Cupidon.

 “Descoperă Artistul din ValenTINE!” este îndemnul Rheinbrucke Arhitecture, prezent la demisolul Iulius Mall cu un stand, unde amorezii pot picta jurăminte de dragoste, proiectate ulterior la înălţime, la dimensiuni impresionante, de 150 mp. Înscrierile se fac, în 14 februarie, între orele 12.00-17.00, iar de la ora 18.00 are loc proiectarea mesajelor de iubire. Din programul de Valentine’s Day de la Iulius Mall, nu puteau să lipsească tradiţionalele căsătorii pentru o zi. „Biroul Stării Civile” va fi situat la parter, lângă magazinul Mango, între orele 15.00-21.00, iar proaspeţii însurăţei vor primi un certificat care le va atesta iubirea.

Tot marţi, finaliştii concursului „Până unde aş merge pentru tine…” intră în competiţia pentru marele premiu – un week-end în doi în staţiunea Gyula, din Ungaria. Încurajaţi de jumătăţile lor, participanţii vor pedala cu toate puterile la „maratonul dragostei”, de la ora 16.00, în zona magazinului Intersport. 
Îndrăgostiţii din mediul on line mai au timp până marţi, la ora 16.00, să participe la concursul „Be my Valentine”, premiat cu două telefoane Samsung Galaxy Y, pe pagina de Facebook, Iulius Mall Timişoara.
După o zi de shopping şi multe declaraţii de iubire, este momentul pentru super concertul susţinut de Alexandra Ungureanu & Crush, programat pentru ora 19.00, la demisolul Iulius Mall, în zona Sarra Blu. 
Campania “Iubire la Paris” se încheie marţi seara, la ora 20.00! De Ziua Îndrăgostiţilor, Iulius Mall va recompensa un cuplu de îndrăgostiţi cu marele premiu: un sejur unic, pentru două persoane, la Paris.
 

Comentarii

comentarii