Acasă Actualitate Concert caritabil Paper Cut la Casa Tineretului din Timișoara

Concert caritabil Paper Cut la Casa Tineretului din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează, în 14 iunie (vineri), un concert caritabil În Spatele Casei Tineretului. Va performa trupa locală Paper Cut, avându-i în deschidere pe Kaleton. Accesul la concert în grădina de vară a fundației se va face de la ora 19:00.

Toate încasările și donațiile vor merge direct către Asociația Copii și Zâne, care organizează activități educative și recreative pentru copii cu întârzieri în dezvoltare, dar și pentru copii tipici.

Donațiile pot fi oferite online, pe https://fitt.iabilet.ro sau la intrare, în ziua evenimentului.

Linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1501715444023336

Trupa Paper Cut s-a format în 2022 și a susținut până acum câteva concerte în oraș. Recent, și-a lansat primul single, intitulat „A Thousand Paper Cuts”.

 

Trupa este alcătuită din membri cu experiență, trecuți de prima tinerețe, dar cu un entuziasm maxim:

Vadim Crușcov și Juli Vass – voce

Cristi Buta aka Morrison și Vidor Buta – chitară

Andreas Kuglis aka Andy – claviatură

Cosmin Costea aka Ajax – bass

Ovidiu Calancea aka Ova – tobe

Kaleton este o trupă rock din Timișoara, o forță nouă în scena rockului românesc, care și-a câștigat reputația pentru energia și autenticitatea spectacolelor live. Componența trupei îi include pe Vesna, David, Karina, Tristan și Raul, fiecare având o contribuție esențială la sunetul distinctiv al formației.

Vesna Popov Stoișici, solista trupei, este cunoscută pentru vocea ei puternică și expresivă. Este un adevărat fenomen pe scena rock, o prezență magnetică. David Oniga, toboșarul trupei, este motorul ritmic al trupei. Cu un stil dinamic și o tehnică impecabilă, el asigură fundația solidă pentru ca muzica să curgă liber și energic. Karina Băncescu, la clape, adaugă complexitate și profunzime muzicii trupei. Este un vulcan de sunete în fața claviaturii, transformând liniștea în muzică incandescentă. Tristan Cvasniuc, chitaristul solo, are un stil personal bine definit și este recunoscut pentru solourile sale electrizante. Raul Zvarici, chitaristul ritm, oferă structura armonică necesară și susține întregul ansamblu muzical. Cu o abordare creativă, Raul aduce stabilitate și complexitate armonică fiecărei piese, contribuind semnificativ la sunetul distinctiv al trupei.

Asociația Copii și Zâne oferă programe de recuperare pentru copii și adolescenți cu autism și alte întârzieri de dezvoltare. Donațiile vor fi utilizate în cadrul campaniei „Și eu sunt aici”, care atrage atenția asupra riscului de izolare în rândul adolescenților cu autism. Campania include o serie de evenimente culturale și educaționale, oferindu-le tinerilor șansa de a se integra în comunitate. Totodată, asociația invită comunitatea să fie informată și deschisă față de persoanele neurodivergente.

Comentarii

comentarii