Acasă Actualitate Concert de senzație la Shopping City Timișoara de Ziua internațională a copilului...

Concert de senzație la Shopping City Timișoara de Ziua internațională a copilului 2024

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara îi invită pe toți iubitorii de muzică să celebreze Ziua Copilului cu un concert spectaculos, sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 18:30, iar intrarea este liberă.

Evenimentul se va desfășura în parcarea de la etajul centrului comercial, transformându-o într-un veritabil spațiu de divertisment pentru întreaga familie.

În deschidere, de la ora 18:30, DJ IST va încălzi atmosfera cu ritmuri electrizante, urmat de concertul îndrăgitei artiste Feli, care va începe la 19:30. Punctul culminant al serii va fi intrarea trupei Carla’s Dreams, programată pentru ora 20:30.

Organizatorii își propun să creeze o experiență completă de divertisment, cu muzică pentru toate vârstele, ideală pentru a sărbători în familie Ziua Copilului. Shopping City Timișoara le-a pregătit vizitatorilor o serie întreagă de surprize, inclusiv premii și activități captivante.

Centrul comercial își propune să devină unul dintre principalele alegeri ale timișorenilor în materie de entertainment, iar acest concert este doar începutul unei veri pline de evenimente speciale.

Comentarii

comentarii