Acasă Actualitate Concert în memoria lui Adrian Orza, în ziua în care fostul viceprimar...

Concert în memoria lui Adrian Orza, în ziua în care fostul viceprimar primește titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Horațiu Dejan, unul din cei mai buni prieteni cu regretatul Adrian Orza, va un concert în memoria celui care a ocupat funcția de viceprimar al Timișoarei timp de 12 ani. Evenimentul va avea loc la Casa del Retro, în 3 august 2023 (de Ziua Timișoarei), de la ora 21.00.

Prezentat de Florin Mihoc, evenimentul îi reunește pe toți prietenii muzicieni ai lui Orza: Florin Cvasa, Victor Miclăuș, Levi Molnar, Horea Crisovan, Szolt Szabó, Mirela Iacob, Bogdan Nagy și Cătălin Voișian, iar sunetul va fi asigurat de Deian Feniac.

“Cu dor și nostalgie, ne vom aminti împreună de cel care ne-a fost apropiat și care ne-a părăsit în luna mai a acestui an”, a transmis Horațiu Dejan.

Concertul care îi este dedicat coincide cu un alt moment important, în care Adrian Orza va fi declarat Cetățean de Onoare al orașului Timișoara, post – mortem.

Intrarea la concert este liberă pentru toți cei care l-au cunoscut și care doresc să îi aducă un omagiu.

Adrian Orza a murit în seara de 4 mai 2023, acasă, în localitatea Șag, după ce a suferit un infarct. Avea doar 54 de ani.

Din 2000 până în 2012 a fost viceprimar al Timișoarei. Apoi, a avut două mandate de consilier independent în cadrul Consiliului Local Timișoara, fiind singurul independent din istoria postdecembrista a orașului.

În ultimii ani, a dezvoltat în localitatea Șag, cu fonduri europene, o fermă de legume bio, ajungând și furnizor al lanțului de supermarketuri Profi.

Comentarii

comentarii