Acasă Cultura Concertul de Anul Nou al lui André Rieu, de la Sydney –...

Concertul de Anul Nou al lui André Rieu, de la Sydney – pe ecranul Sălii Capitol din Timișoara

392
DISTRIBUIȚI

La Timișoara veți putea vedea Concertul de Anul Nou al lui André Rieu, de la Sydney. Sala Capitol din Timișoara va fi locul unde va fi proiectat caest concert din maestuoasa Sală de concerte a Primăriei.

La Timișoara, concertul va putea fi urmărit sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 18:00, la Sala “Capitol”.

Programul serii va fi deschis de Charlotte Hawkins (prezentatoarea popularului matinal Tv britanic “Good Morning Britain”), care va conduce publicul din cinematografe atât prin culisele concertului, cât și prin fermecătoarea metropolă australiană, într-un tur de oraș alături de André.

„Sunt absolut încântat să aduc în cinematografe, primul meu concert de Anul Nou. Să pot concerta în celebra Primărie din Sydney îmi dă o reală emoție, motiv pentru care ard de nerăbdare să ofer acest concert cu surprizele sale, publicului din întreaga lume”, a spus Andre Rieu.

Veți putea vedea Compania Australiană de Dans, prezentă cu un vals sincron în 40 de perechi, prestația celor 30 de membri ai Ansamblului de Cimpoieri și Toboșari ai Poliției Federale Australiene din Canberra, cât și revenirea pe scenă după concediul maternal, a superbei cântărețe australiene Mirusia Louwerse.

Prețul biletelor este de 45 lei, acestea putând fi cumpărate de la casieria Sălii “Capitol”, de luni până vineri, în intervalul orar 15-19. În ziua concertului, biletele se vând începând cu ora 17.

 

Comentarii

comentarii