Acasă Cultura Concertul de deschidere a Festivalului Eufonia 2019 a avut loc la BRD...

Concertul de deschidere a Festivalului Eufonia 2019 a avut loc la BRD Timișoara

623
DISTRIBUIȚI

Concertul de deschidere a Festivalului Eufonia 2019 – cel mai important festival de muzică clasică de cameră din vestul României – a avut loc, marți 17 septembrie, de la ora 17.15, la BRD Timișoara.

Cu acest prilej, au concertat următorii artiștii: Vlad Popescu, din România, Nina Behrends, din Gemania, Marko Zupen, din Slovenia, Simona Sindreștean, din România, Andreea Spinu, din România, Adva Avrech, din Israel și Deniz Bayhan, din Turcia.

Programul a cuprins lucrări de Bach, Haydin, Massenet, Rossini, Ponce, Kashaturian și Monti.

”Nu s-ar fi putut organiza Festivalul Eufonia fără sprijinul și deschiderea BRD către artă și către noi. Dorim să creăm o comunitate în jurul muzicii clasice. Sala a fost aranjată foarte bine și este o plăcere pentru noi să concertăm aici. Avem artiști din Germania, Turcia, Israel, Slovenia și România”, a fost mesajul lui Vlad Popescu, directorul Festivalului Eufonia.

Reprezentanții BRD au mulțumit participanților la concert -clienți și angajați – dar și echipei și artiștilor de la Euforia.

”E o onoare pentru BRD să fie parteneră unor astfel de evenimente cum e Eufonia Festival”, a fost mesajul conducerii BRD Timișoara.

Concerte în cadrul festivalului vor avea loc până în 4 octombrie 2019, în diferite locuri.

Comentarii

comentarii