Acasă Cultura Concertul lui André Rieu de la Maastricht se transmite şi anul acesta...

Concertul lui André Rieu de la Maastricht se transmite şi anul acesta în direct la Timişoara

446
DISTRIBUIȚI

concert andre rieu liveVIDEO

Firma D’STARS, în parteneriat cu CinemaLive, oferă şi în această vară publicului meloman din Timişoara concertul anual de la Maastricht al violonistului André Rieu.

În concertul de 3 ore, „Regele Valsului” va fi acompaniat de faimoasa lui orchestră „Johann Strauss”, sopranele şi tenorii care cântă de obicei alături de el, cât şi de o serie de invitaţi.

Rieu André susţine în fiecare an o suită de concerte în oraşul natal, Maastricht, din Olanda. Concertele se ţin în faţa a mii de fani, în atmosfera medievală a pieţei centrale Vrijthof din localitate. Seria de concerte susţinute de André Rieu la Maastricht sunt cunoscute ca fiind cele mai populare evenimente muzicale ale anului, unde sosesc cei mai infocaţi fani ai săi, veniţi din toate colţurile lumii. Caracterul special şi unic al acestor concerte e dat şi de atmosfera efervescentă din piaţa centrală Vrijthof, atmosferă întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei.

Mesajul pe care André îl dedică anul acesta fanilor săi aflaţi în cinematografele din lumea întreagă este următorul: „Dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci venim noi la voi. Va fi un eveniment magic, cu o serie de invitaţi deosebit de speciali. Veniţi şi savuraţi muzica pe marele ecran, în confortul cinematografului din oraşul dvs.”

Concertul din 2013 se anunţă a fi cel mai grandios concert proiectat vreodată în cinematografe. Ca de fiecare dată, gazda transmisiei va fi Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive. Aceasta va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André Rieu, în exclusivitate pentru oamenii care au urmărit concertul în cinematografe. Concertul va avea o durată aproximativă de 3 ore, în care este inclusă o pauză de 15 minute. Pasajele vorbite ale concertului sunt în limba engleză.

Transmisia va putea fi urmărită la Timişoara sâmbătă, 13 iulie, de la ora 20.45, la Sala Capitol. Preţul unui bilet este de 40 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, zilnic, între orele 16.00 şi 20.00. 

Comentarii

comentarii