Acasă Cultura Concertul pentru familii – România Chamber Orchestra, în cadrul Festivalului Enescu, la...

Concertul pentru familii – România Chamber Orchestra, în cadrul Festivalului Enescu, la Filarmonica Banatul

DISTRIBUIȚI

Romanian Chamber Orchestra, un proiect de suflet născut din dorința muzicienilor români din diaspora de a reprezenta și promova România în lume, vă invită să vă bucurați de o nouă experiență unică, printr-un concert plin de emoție și măiestrie, adresat familiilor.

Prin valoarea componenților săi și prin contribuția adusă la patrimoniul național, Romanian Chamber Orchestra reprezintă un punct de referință pentru cultura românească.

Dimensiunea ansamblului variază de la 23 la 56 de muzicieni, oferind flexibilitate și versatilitate în abordarea unui repertoriu variat. În cadrul ultimului turneu, ansamblul s-a bucurat de un succes deosebit în România, Elveția și Germania, fiind ovaționat de public pentru interpretarea plină de pasiune, realizată cu o măiestrie specifică celor mai bune ansambluri din lume.

Programul concertului – Pinocchio… with “strings” attached

Mozart – Eine Kleine Nachtmusik, p. I

Béla Bartók/Chelărescu – Romanian Folk Dances (clarinet&String Orchestra Version); solist: Petru Pane. Michael Gandolfi – Pinocchio’s Adventures in Funland.

Concertul pentru familii – România Chamber Orchestra, în cadrul Festivalului Enescu, va avea loc în sala Capitol, a Filarmonicii Banatul, de pe bd. C. D. Loga nr.2, Timișoara, 6 septembrie 2023, ora 19:00.

 

Comentarii

comentarii