Acasă Actualitate Concertul pentru Timișoara, din Piaţa Libertăţii – succes extraordinar, dar și… regrete!

Concertul pentru Timișoara, din Piaţa Libertăţii – succes extraordinar, dar și… regrete!

2577
DISTRIBUIȚI

Concertul pentru Timișoara, de duminică, 8 octombrie, din Piaţa Libertăţii, a avut un succes extraordinar. Mii de oameni au venit să asculte muzica celor mai în vogă trupe: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band, Skywalkers.

Evenimentul a fost memorabil, fiindcă au participat muzicieni cu vârste cuprinse între 14 şi 70 de ani, în frunte cu marile nume ale muzicii rock timişorene şi implicit naţionale: Nicu Covaci și Ilie Stepan. Amintim că fondurile obţinute în urma campaniei de strângere de fonduri prin vânzare de bilete, sponsorizări sau donaţii primite în urnele ce au fost amplasate în timpul concertului vor fi folosite pentru reabilitarea spitalelor timișorene afectate de furtuna devastatoare din 17 septembrie 2017.

Din păcate, acest eveniment a trezit și unele regrete și nemulțumiri, datorită poluării fonice. “Mi-au tremurat geamurile toată ziua, dar m-am obișnuit. Simți că trăiești”, spune Diana, pe facebook. “Ăsta-i începutul. Până la sfârșitul anului 2020 o să fie și mai rău”, spune Pepino. “Noroc că sunt în lateral, altfel îmi plecau geamurile”, este de părere Sorin.

Comentarii

comentarii