Acasă Actualitate Concurs pentru funcția de manager anulat înainte de a începe la Spitalul...

Concurs pentru funcția de manager anulat înainte de a începe la Spitalul Județean Timișoara. Pentru a doua oară

799
DISTRIBUIȚI

Concursul prin care trebuia să se stabilească noul director al Spitalului Județean Timișoara a fost din nou anulat. În 21 iunie, cei doi candidați care și-au depus dosarele trebuiau să treacă prin proba eliminatorie, în fața Consiliului de Administrație al Spitalului. Nu a fost să fie. A lipsit tocmai președintele Consiliului de Administrație, așa că ceilalți componenți ai acestui organism au decis anularea concursului. Care sunt cei doi candidați? Reprezentanții spitalului transmit că nu pot face publice numele lor. Puteau face acest lucru dacă cei doi treceau de proba eliminatorie.

Un lucru sigur e că același Consiliu de Administrație, dacă reușește să se întrunească, va trebui să fixeze un nou calendar pentru un nou concurs.

Este a doua oară când concursul este anulat. Manager interimar al spitalului, numit de Ministerul Sănătății, este Marius Craina, până în luna septembrie a anului 2018.

Cum a fost anulat concursul penytru funcția d emanager în 2017? Marius Craina a ajuns la finalul mandatului de trei ani, obținut prin concurs, în 17 decembrie 2017. Înainte de finalizarea mandatului a fost anunțată organizarea unui concurs. În 20 noiembrie, la întrunirea Consiliului de Administrație, decizia a fost anulată deoarece s-a ajuns la concluzia că un nou concurs nu poate fi organizat până când postul nu este vacant, deci ocupat prin concurs, nu prin mandat interimar. Acum, Marius Craina fiind interimar, se putea organiza concurs. Dar a fost anulat… din nou…

 

 

Comentarii

comentarii