Acasă Actualitate Concursul „Economia în Limbaj studențesc”, la ediția a VI-a

Concursul „Economia în Limbaj studențesc”, la ediția a VI-a

361
DISTRIBUIȚI

YAA – Young Accountants Association lansează și anul acesta, în rândul studenților, provocarea redactării unei lucrări care să fie jurizată de profesioniști!

Concursul „Economia în Limbaj Studențesc” a ajuns la ediția cu numărul VI și se adresează tuturor celor aflați în programul de studii universitare de licență, care doresc să-și expună punctele de vedere în raport cu diferite tematici din domeniul economiei și afacerilor.

Sesiunea de comunicări științifice organizată de către YAA se va desfășura pe o platformă online, și anume printr-o videoconferință, în care participanții își vor putea prezenta lucrările, acestea urmând a fi jurizate de o comisie mixtă, alcătuită atât din reprezentanți ai mediului academic, cât și din parteneri ai mediului de afaceri.

Pentru a redacta lucrările în conformitate cu regulamentul concursului, toți cei interesați sunt invitați să acceseze următorul link:

https://drive.google.com/file/d/1_dnmBMVZdBY0pI4JRY3e24Hr_U2OxS7e/view?fbclid=IwAR04CsQxRw-qyBLgnNc7lPslrjFJqDEY5kWv-yo4-1tpDRSmfDeICkLV8FY

Participarea la acest eveniment aduce un plus de valoare tuturor concurenților, întrucât au șansa de a comunica cu specialiști, de a-și dezvolta abilitățile de transmitere a unei idei și de a descoperi noi perspective de abordare a subiectului de interes.

Desigur că efortul le va fi recompensat prin diverse premii constând în bani sau în gadget-uri, dar există și oportunitatea publicării articolului într-o revistă de specialitate.

Înscrierea se realizează prin completarea formularului, accesând link-ul următor, până în data de 06.05.2021, ora 23:59:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgN_jksoLx8VaeGZ_TI6KZNcUlkL6MOEz3P7xDvhuftt_03A/viewform

„Însăși multitudinea de informații ne îndeamnă la selecție și analiză, iar atunci când subiectul e pe placul studentului, totul devine o relaxare. Acest lucru ne dorim prin proiectul nostru consacrat, Economia în Limbaj Studențesc, aflat acum la a VI-a ediție: să aducem tinerii mai aproape de cercetarea științifică, să evolueze pe plan profesional și să dea glas pasiunii lor, economia!”, ne împărtășește Maria Țica, președintele asociației organizatoare YAA – Young Accountants Association.

YAA este o organizație non-guvernamentală, formată din studenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, al cărei scop îl reprezintă desfășurarea unor webinarii/workshop-uri/evenimente, care să contribuie la dezvoltarea profesională și personală a tinerilor studenți.

Mai multe detalii pot fi găsite pe:

Comentarii

comentarii