Acasă Actualitate Concursul foto „Cea mai frumoasă casă din Banat”, ediția a III-a, lansat...

Concursul foto „Cea mai frumoasă casă din Banat”, ediția a III-a, lansat de Muzeul Național al Banatului

DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului vă invită să vă alăturați căutării celei mai frumoase case din Banat, văzută printr-un obiectiv foto, ediția a III-a. Concursul de fotografie „Cea mai frumoasă casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. De la copii la oameni mari! Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și  titlul  fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com.

Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

7 noiembrie e data în care vom anunța câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este de 31 octombrie 2022. Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 15.000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 5.000 lei

Locul II: 4.000 lei

Locul III: 3.000 lei

Mențiuni: 3.000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Care este pentru tine Cea mai Frumoasă Casă din Banat?

Concurs organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Comentarii

comentarii