Acasă Eveniment Condamnat la închisoare pentru că a împușcat un hoț. Povestea incredibilă unui...

Condamnat la închisoare pentru că a împușcat un hoț. Povestea incredibilă unui paznic din Caras-Severin

532
DISTRIBUIȚI

pusca vanatoareCondamnat la închisoare pentru că a împușcat un hoț care voia să fure porumb. Este cazul uluitor al unui bărbat din județul Caraș-Severin, care își va petrece următorii patru ani după gratii pentru ucidere din culpă. Mai mult, anchetatorii, citați de radioresita.ro, au stabilit că inculpatul a folosit arma de vânătoare, fără drept.
Incidentul șocant s-a petrecut în urmă cu doi ani în localitatea Valea Pogoniciului, județul Caraș Severin. Bărbatul păzea pe atunci un teren agricol, iar, la un moment dat, l-a văzut pe un individ care furase mai mulți știuleți de porumb. Atunci, a pus mâna pe o armă de vânătoare și a tras.
L-a ucis pe loc pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bărbosu. Pe corpul victimei au fost identificate nu mai puțin de șase orificii provocate de gloanțe, în zona umărului stâng și a gâtului. Polițiștii susțin că agresorul a folosit o armă de vânătoare cu un cartuș artizanal pentru care nu avea autorizație legală de
Pentru fapta sa, paznicul a fost condamnat la închisoare.
„Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Ramna, pe numele căruia Judecătoria Reșița a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, este condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, sentință rămasă definitivă prin Decizia penală a Curții de Apel Timișoara”, se arată în decizia instanței.
Bărbatul a fost transportat de polițiști la Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Comentarii

comentarii