Acasă Politica Conducerea PNL Timiș dezminte faptul că accesul în sediu a fost restricționat....

Conducerea PNL Timiș dezminte faptul că accesul în sediu a fost restricționat. Yala a fost schimbată, însă ușa ar fi rămas deschisă la fel ca înainte

DISTRIBUIȚI

Conducerea PNL Timiș reacționează după ce mai mulți liberali, în frunte cu deputatul Claudiu Chira, au reclamat faptul că au fost schimbate yalele sediului filialei județene, nemaifiind permis accesul unor membri. Printre cei nedreptățiți, spune Chiar, ar fi în mod special susținători ai lui Raul Ambruș, inclusiv dintre cei „aleși” sâmbătă, 3 iulie, la scrutinul continuat și după ce o bună parte a celor prezenți au plecat.

„Am aflat că secretarul general Dănuț Groza  a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra. (…) Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă”, scria Chira, într-o postare pe Facebook.

Conducerea PNL Timiș dă replică, tot pe rețelele de socializare. Într-adevăr, spun aceștia, yala a fost schimbată, însă sediul a rămas deschis după același program. În plus, se mai dau asigurări că „toți cei îndreptățiți” vor avea cât de curând acces în sediu și după program. Iată replica dată pe pagina PNL Timiș:

„Având în vedere informațiile publicate în mass-media, cu privire la procedura administrativă a înlocuirii yalei de la intrarea în sediul PNL Timiș, aducem câteva clarificări menite să înlăture speculațiile și denaturarea adevărului.

Așadar, sediul PNL Timiș din strada Gheorghe Lazăr, nr. 1, Timișoara, funcționează sub același regim de program cu publicul și este deschis pentru toți membrii și cetățenii, de luni până vineri, între orele 9:00 și 16:00, precum și în timpul desfășurării ședințelor structurilor de conducere sau a evenimentelor publice care au loc în interior.

În cel mai scurt timp posibil, vor avea acces în sediu, în afara programului cu publicul, toți cei îndreptățiți. Schimbarea yalei de la ușa din exterior este un amănunt care ține de administrarea spațiului și care, din punctul nostru de vedere, nu are relevanță pentru desfășurarea activității filialei”.

Comentarii

comentarii