Acasă Administraţie Conductă nouă cuplată la reţeaua de apă a Timişoarei. Presiune scăzută în...

Conductă nouă cuplată la reţeaua de apă a Timişoarei. Presiune scăzută în Recaș și Herneacova

1180
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, marți, 23 iunie 2020, între orele 8.30 – 14.30, se întrerupe furnizarea apei reci pe străzile  Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Ioan Românu, Sofocle și Prepeliței, pentru cuplarea unei noi conducte de apă potabilă la rețeaua orașului Timişoara.

Lucrarea se efectuează din fonduri proprii Aquatim. 

În perioada 22 – 24 iunie 2020, între orele 9-14, se fac lucrări de spălare și de verificare a rețelei de distribuție în localitatea Recaș. Din acest motiv este posibil ca presiunea apei în localitate să fie scăzută.

De asemenea, marți, 23 iunie și miercuri, 24 iunie a.c., se fac lucrări de mentenanță la forajul nr. 2 din localitatea Herneacova, ceea ce va duce la scăderea presiunii apei în localitate.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Comentarii

comentarii