Acasă Actualitate Conferințele de la Timișoara: Marile Bucurii. Invitați vor fi Lavinia Tec, Mihail...

Conferințele de la Timișoara: Marile Bucurii. Invitați vor fi Lavinia Tec, Mihail Neamțu și Claudiu T. Arieșan

DISTRIBUIȚI

În 22 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș se va desfășura al doilea capitol din cadrul Conferințelor de la Timișoara:  Conferința Marile bucurii. Invitați vor fi conf. univ. dr. Lavinia Tec și scriitorul Mihail Neamțu. Moderatorul serii va fi conf. univ. dr. Claudiu T. Arieșan, renumit clasicist și om de televiziune.

Intrarea este liberă. Pentru a-și asigura un loc, persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze pe https://timisoaramea.ro.

„Conferințele de la Timișoara” sunt finanțate de Consiliul Județean Timiș și organizate de Biblioteca Județeană „Sorin Titel” în parteneriat cu Lider. AI, Clubul Marile Cărți și Eximtur. Aceste evenimente se doresc a fi o pledoarie pentru lectură și un mesaj de susținere a proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

Fiecare dintre cele trei conferințe promite să fie o călătorie intelectuală memorabilă, iar întâlnirea cu invitații de excepție să ofere o oportunitate unică de a dobândi noi perspective și cunoștințe.

Comentarii

comentarii