Acasă Actualitate Conflict ciudat între cetățeanul Costel Manolea și primarul Florentin Cristeți, la 30...

Conflict ciudat între cetățeanul Costel Manolea și primarul Florentin Cristeți, la 30 de km de Timișoara

632
DISTRIBUIȚI

Un conflict ciudat și fără precedent a izbucnit în satul Rudna, comuna Giulvăz, din județul Timiș, între cetățeanul Costel Manolea și primarul localității, Florentin Cristeți.

Manolea este foarte supărat că primarul nu îi recunoaște 20 de ore de muncă depuse în folosul comunității, pe care cetățeanul spune că le-a depus gratis, așa cum i-a impus tribunalul. Mai mult, el spune că e persecutat și politic, fiindcă e liberal și fost consilier local.

“Vă rog să îmi recunoașteți orele pe care le-am prestat în folosul comunității, conform înțelegerii pe care am convenit-o. Solicit să confirmați situația de lucrări prestate de mine, deoarece îmi este cerută de către probațiune la Tribunalul Timiș până în data de 15 iulie. Menționez că am prestat 20 de ore în satele Rudna și Crai Nou la căminele culturale”, se arată în cererea depusă la Primăria Giulvăz, în data de 9 iulie 2021.

Manolea mai spune că el are și martori că a muncit, inclusiv filmare cu telefonul, pe care i-a trimis-o și primarului prin waths ap.

“Am făcut 10 ore la căminul din Rudna și 10 la cel din Crai Nou, dar primarul nu mă înțelege nicicum. Eu am fost și consilier local, eu la PNL, el la PSD. Acum m- a prins la mână și nu știu ce să mai fac”, s-a plâns Manolea.

Ce spune primarul Florentin Cristeți?

“Bineînțeles că nu avem cum să îi recunoaștem ce spune dumnealui, fiindcă ce o fi făcut a făcut în afara programului nostru. El a venit cu două- trei poze și spune că a lucrat 10 ore pe zi. Hai să fim serioși!

Domnule, să vină în timpul programului primăriei, să îl vedem, să îl supraveghem. El vine seara când nimeni nu mai e la primărie să vină să vadă ce a făcut el acolo. Să nu vină seara că el vrea să lucreze și că vrea să facă. Nu a făcut nimic. Ne-am înțeles să curețe la căminele culturale și nimic. Am trimis echipa, și boscheții de doi metri. Era ruga la Rudna. Nu putem lăsa așa. Să își facă treaba acolo, să vină în timpul când avem program la primărie, nu seara sau noaptea când vrea el să spună că a lucrat”, a spus edilul Cristeți.

În legătură cu presupusa persecuție politică, edilul a răspuns astfel:

“El nu are nicio treabă cu partidul, cu politicul, nici nu știu dacă e membru într-un partid. Nu are nicio treabă PNL și PSD cu subiectul acesta!”, a declarat Cristeți, joi 8 iulie.

Comentarii

comentarii