Acasă Eveniment Conflict între clanurile de romi din Lugoj. Un individ a intrat cu...

Conflict între clanurile de romi din Lugoj. Un individ a intrat cu un Lamborghini într-o poartă a rivalilor

DISTRIBUIȚI

Clanurile de romi din Lugoj sunt din nou in conflict. Dupa cativa ani de liniste, romii au din nou ceva de impartit. De ore bune, strada Marasesti este pazita de politie si jandarmi. Primele tensiuni au fost reclamate fortelor de ordine miercuri seara, cand mai multe echipaje de politie si jandarmi au intervenit pentru calmarea spiritelor. Joi dimineata, insa, un individ a intrat cu un Lamborghini in poarta rivalilor.

Politisti si jandarmi au impanzit imediat strada si au dus la audieri 12 persoane din ambele tabere. Individul care a intrat cu masina in poarta se pare ca nu a fost gasit, acesta fugind imediat dupa incident. Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro ca zona este pazita pentru ca tensiunile dintre cele doua clanuri sa nu escaladeze si se analizeaza posibilitatea ca o parte dintre scandalagii sa fie retinuti pentru mai multe acuzatii ce tin de distrugere, amenintari si tulburarea linistii si ordinii publice.

“În această dimineaţă, 18 august 2022, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercaţie între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă şi aparţine uneia dintre familii”, a informat Poliţia Judeţeană Timiş.

Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul poliţiei din Lugoj, pentru audieri, poliţiştii efectuând cercetări în două dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Comentarii

comentarii