Acasă Eveniment Consilier judeţean PNL, transportat cu elicopterul la spital, după ce un bolovan...

Consilier judeţean PNL, transportat cu elicopterul la spital, după ce un bolovan a căzut de pe versant şi a lovit partea din faţă a maşinii în care se afla

DISTRIBUIȚI

Un consilier judeţean din Arad a fost rănit, luni, pe DN 79 A, după ce un bolovan a căzut de pe versant şi a lovit partea din faţă a maşinii. Autoturismul a intrat în coliziune cu o autoutilitară. 

”La data de 27 mai a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi despre un eveniment rutier, în care, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79 A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt bărbat. Din cercetări s-a stabilit că, un bolovan s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din faţă a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu autoutilitara”, a transmis, luni seară, IPJ Arad.

Bărbatul de 34 de ani a suferit un traumatism toracic și un traumatism de bazin, la fața locului deplasându-se o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad – substația Gurahonț. Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean  Arad.

Potrivit presei locale, bărbatul rănit în accident este consilierul judeţean Gheorghe Botizan (PNL), în vârstă de 34 de ani.

El a suferit un traumatism toracic şi un traumatism de bazin, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean  Arad.

Comentarii

comentarii