Acasă Actualitate Consilierii locali se întrunesc în plen

Consilierii locali se întrunesc în plen

DISTRIBUIȚI

Primaria TimisoaraConsiliul Local Timişoara se reuneşte marţi, 28 aprilie, de la ora 15, în Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara, pentru şedinţa ordinară din această lună. 54 de puncte figurează pe ordinea de zi, iar unele proiecte de hotărâre ce vor fi supuse la vot vor genera, foarte probabil, discuţii aprinse, în tonul celor cu care ne-au obişnuit deja consilierii municipali. Şedinţa de marţi aduce şi prima rectificare a bugetului local al Timişoarei. Tot referitor la bani, consilierii vor supune la vot aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2009 pentru SC Colterm SA, SC Horticultura SA şi SC Pieţe SA.
Prin vot vor hotărî aleşii Timişoarei dacă se va realiza atribuirea directă prin contract de concesiune către S.C. Administrarea Domeniului Public S.A. a terenului din zona Piaţa 700 în vederea amenajării unei parcări subterane, la fel cum vor trebui să decidă asupra aprobării Planului Urbanistic Zonal „Construcţii pentru servicii – Hotel Novotel şi Etap”, pe B-dul Gen. Dragalina nr. 20, Timişoara, proiect ce deja a generat numeroase nemulţumiri. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare se regăseşte şi un proiect iniţiat de consilierii locali liberali Ciprian Jichici şi Ciprian Bogdan, privind reluarea accesului cetăţenilor Municipiului Timişoara în Parcul Copiilor Ion Creangă.
La vot vor fi supuse şi două proiecte de hotărâre ce vizează extinderea reţelei de iluminat public din Timişoara, dar şi noul regulament de publicitate stradală din oraşul de pe Bega.
În cadrul aceleaiaşi şedinţe, consilierii îşi vor exprima votul legat de un proiect de hotărâre privind amplasarea subterană a reţelelor de transmisii de date şi transmisii de voce situate pe domeniul public şi privat al Municipiului Timişoara.

Comentarii

comentarii