Acasă Politica Consilierii lugojeni, în şedinţă extraordinară

Consilierii lugojeni, în şedinţă extraordinară

DISTRIBUIȚI

Vor fi aprobate listele de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe ANL pentru tineri, destinate închirierii
Consiliul Local Lugoj se va întruni, joi, de la ora 14, într-o şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi figurează cinci proiecte de hotărâri: aprobarea listelor privind ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe ANL pentru tineri, destinate închirierii; realizarea unor investiţii din sumele obţinute în urma derulării emisiunii de obligaţiuni pe piaţa internă de capital; aprobarea documentaţiilor tehnico-economice ale unor lucrări de reparaţii de interes public; aprobarea editării ziarului „Monitorul de Lugoj”; modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.6 din 3.iulie 2008, privind stabilirea domeniilor în care se organizează comisii de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Lugoj, a numărului şi denumirii acestora, a numărului membrilor fiecărei comisii, precum şi a  componenţei nominale a comisiilor.
„În cadrul acestei şedinţe vom oficializa lista de priorităţi pentru obţinerea locuinţelor ANL, după ce aceasta a fost analizată, iar solicitanţii au depus întreaga documentaţie.
Odată aprobată, această listă reprezintă criteriul după care se va face repartizarea celor 37 de apartamente cu două camere, respectiv a celor 32 apartamente cu o cameră. Totodată, vom supune votului consilierilor propunerea de apariţie a „Monitorului de Lugoj”, publicaţie care va constitui legătura dintre edilii locali şi cetăţenii din municipiu, banii necesari editării ziarului fiind, deja, prevăzuţi în bugetul local.
Un alt punct pe ordinea de zi a şedinţei se referă la modificarea hotărârii privind obligaţiunile municipale, întrucât valoarea de 445.000 lei va fi utilizată pentru elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Lugoj pentru următorii 10 ani, respectiv pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal în cartierul Herendeşti-Bocşei, astfel încât cetăţenii din zonă să poată să-şi construiască locuinţe”, a menţionat primarul Francisc Boldea.

Comentarii

comentarii