Acasă Politica Consilierii lugojeni, în şedinţă ordinară

Consilierii lugojeni, în şedinţă ordinară

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Lugoj se va întruni, mâine, de la ora 14, în şedinţă ordinară. Printre cele 20 de proiecte de hotărâri, aflate pe ordinea de zi, se află: acordarea de facilităţi fiscale, pentru anul 2009, categoriilor de persoane prevăzute la art. 286 din Legea nr. 571/2003, privind Codul Fiscal;

constituirea Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice; transmiterea în administrarea societăţii „Salprest” S.A. a unui container compactor portabil de 20 mc şi a trei containere  de 20 mc, achiziţionate  în cadrul proiectului Phare „Lugojul, un oraş mai curat, mai european. Reabilitarea sistemului de gestionare a deşeurilor în municipiul Lugoj”; aprobarea  proiectului „Calitate şi eficienţă prin implementarea unui sistem integrat de management”; aprobarea Regulamentului privind modul de executare a lucrărilor de intervenţii pe domeniul public al municipiului Lugoj; aprobarea elaborării unui studiu de fezabilitate în vederea demarării procedurii de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public.

Totodată, va fi aprobată agenda acţiunilor sportive pe anul 2009, propuse pentru a fi cofinanţate din  bugetul local, dar va fi modificată şi Hotărârea Consiliului Local nr. 46 din 29.03.2001, privind constatarea şi sancţionarea unor fapte contravenţionale în sectorul de gospodărie comunală şi locativă, altele decât cele din sectorul de salubrizare.
Toni BOLDUREANU

Comentarii

comentarii