Acasă Politica Consilierul local liberal Isabela Rabotka dezminte declaraţiile făcute de partid în numele...

Consilierul local liberal Isabela Rabotka dezminte declaraţiile făcute de partid în numele ei

1022
DISTRIBUIȚI

Consilierul local liberal Isabela Rabotka arată cum face echipa de comunicare a lui Gheorghe Falcă politica liberală: se emit comunicate de presă cu jigniri directe la politicienii arădeni, pe care liberalii i-au numit „pizzer”, „patiser”, dar şi „capră sătulă”. Ultimul comunicat de presă de acest gen a fost un atac direct în numele consilierului local liberal Isabela Rabotka la deputatul USR Cosmin Vlad, absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, care a fost făcut „patiser”. Numai că, ceea ce se bănuia şi se vorbea pe la colţuri, a fost făcut public în această dimineaţă. Consilierul local municipal liberal Isabela Rabotka, care nu este de acord cu practicile organizaţiei PNL Arad, conduse de Gheorghe Falcă, a dezminţit faptul că l-ar fi atacat pe deputatul USR. „Este pe pentru a doua oară când din regretabile erori apar în presă comunicate care nu imi aparțin dar care îmi sunt atribuite mie. Pe această cale doresc să-mi reafirm interesul meu față de problemele arădenilor și față de problemele administrației locale în detrimentul unor declarații politice fără finalitate directă în viața de zi cu zi a cetățenilor”, a explicat Isabela Rabotka, referindu-se la modul în care i-a fost atribuită o declaraţie jignitoare la adresa deputatului Sergiu Vlad. Probabil că în urma dezminţirii date de Isabela Rabotka, Gheorghe Falcă îi va retrage acesteia sprijinul politic şi îşi va pierde funcţia de consilier local municipal. Isabela Rabotka este un liberal cunoscut în Arad, PNL fiind unicul partid în care a activat încă de pe băncile şcolii.

Iată aici comunicatul de presă atribuit de partid consilierului local Isabela Rabotka: „Isabela Rabotka (PNL): “Deputatul USR Sergiu Vlad nu știe să citească o hotărâre dată de CLM”

Deputatul USR, Sergiu Vlad, patiser de meserie, încearcă să facă vâlvă printre arădeni. Astăzi a ieșit în presă cu o serie de inepții cerând să se facă publice salariile angajaților din Primăria Arad.

Consilierul liberal, Isabela Rabotka considera ca, din păcate, domnul deputat, spre rușinea lui, nu știe că salariile angajaților  Primăriei Arad sunt publice pe site-ul instituției și au fost votate în Consiliul Local Municipal.  Cel mai bine ar fi ca deputatul USR, Sergiu Vlad să le explice despre activitatea sa parlamentară în dreptul căreia există un „0” și să facă o justificare pentru banii pe care îi primește.

„E regretabil faptul că un deputat din Parlamentul României nu cunoaște legislația pe tema salarizării. Dacă intră pe site-ul oficial al Primăriei Arad poate vedea salariile tuturor angajaților, acestea fiind publice și au fost chiar postate pe un site arădean. Dacă acest deputat USR, Sergiu Vlad  nu știe nici măcar acest lucru, atunci nu ne miră faptul că în Parlament nu are nicio inițiativă pentru orașul care l-a trimis acolo.

Domnul deăputat ar trebui să învețe să citească o hotărâre de Consiliu Local, dar din nefericire și acest lucru pare foarte greu. Asta e competența lui, atâta poate!” a declarat Isabela Rabotka, consilier local municipal PNL”.

Referindu-ne strict la practica echipei de comunicare care acţionează în numele organizaţiei conduse de „dottore” în Comunicare Falcă, aceea de a atribui meserii considerate jignitoare adversarilor politici, practica este cu atât mai neprofitabilă cu cât, dacă s-ar uita în jur, ar vedea că şi în propriul partid pot fi găsiţi foşti chelneri, sifonari, tâmplari sau căţelari, ajunşi acum pe înalte funcţii de conducere. Dar adversarii politici ai PNL Arad, care au afaceri în domenii ca patiserie sau pizzerie, nu fac ei personal prăjituri sau pizza, nu s-au coborât atât de jos încât să murdărească numele unor lideri liberali făcând aluzie la astfel de episoade din trecutul lor personal.

Comentarii

comentarii