Acasă Actualitate Consiliul Județean Timiș a acordat “Trofeul Recunoștinței” Clubului Rotary Timișoara

Consiliul Județean Timiș a acordat “Trofeul Recunoștinței” Clubului Rotary Timișoara

DISTRIBUIȚI

Implementarea cu succes a proiectului din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Victor Babeș” și din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brinzeu” de către  Rotary Club Timișoara  nu a rămas neobservată! 
 
Prin acest proiect Rotary Club Timișoara a donat două ventilatoare mecanice și toate consumabilele aferente, în valoare de peste 70.000 euro în anul 2020, când a fost cea mai dificilă perioada a pandemiei COVID, salvând astfel vieți.
 
Cu ocazia Zilei Județului Timiș 2023, Consiliului Județean Timiș  – prin președintele Alin Nica, a înmânat reprezentanților Clubului Rotary Timișoara un “simbol al aprecierii” pentru implicare în proiectele comunitare. 
 
“Echipa care a lucrat la proiect, reprezentată de Laura Gaiță, Sabin Ceontea, Petru Grigorof și Daniel Marcu, a primit cu cu drag “Trofeul Recunoștinței” 
 
Rotary Club Timișoara este determinat să se implice activ proiectele cu un impact pozitiv asupra comunității în care trăim: în educație, sănătate, proiecte sociale și culturale”, este mesajul rotarienilor.

Comentarii

comentarii