Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Timiş a alocat 200.000 de lei Clinicii de Chirurgie Vasculară...

Consiliul Judeţean Timiş a alocat 200.000 de lei Clinicii de Chirurgie Vasculară Timişoara

221
DISTRIBUIȚI

cjtimis banispital

Promisiunea preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş (CJT), Titu Bojin, făcută Clinicii de Chirurgie Vasculară Timişoara din cadrul Spitalului Judeţean a devenit realitate. CJT a alocat suma de 200.000 de lei unităţii sanitare, în scopul reconstrucţiei şi modernizării.

Miercuri, 2 aprilie, Bojin a primit din partea prof. dr. Mihai Ionac, şeful clinicii, „Certificatul onorific” care atestă sprijinul acordat. Documentul a fost primit de către vecepreşedintele CJT, Călin Dobra. „Din punctul de vedere al conducerii consiliului judeţean, spitalul este un obiectiv foarte important, iar din punct de vedere patrimonial, este al consiliului judeţean. Din punct de vedere la proiectelor pe care le-am primit, am încerccat să le susţinem”, a spus Călin Dobra.

Prof. Ionac a explicat că, după finalizarea formalităţilor legale de atribuire a lucrării de amenajare, şantierul de pe secţia de Chirurgie Vasculară se va redeschide începând de luni, 7 aprilie. În această etapă vor fi finalizate înca 3 saloane, în care se vor construi toalete echipate cu dispozitive pentru persoane cu dizabilităţi şi se vor amenaja spaţii comune (toaletă pentru aparţinători şi camera de raport de gardă a personalului secţiei). Tot în această etapă va fi pus în funcţiune şi sistemul de alarmare a personalui.

Comentarii

comentarii