Acasă Actualitate Consiliul Județean Timiș a găzduit conferința SuperTeach cu 300 de profesori. Alin...

Consiliul Județean Timiș a găzduit conferința SuperTeach cu 300 de profesori. Alin Nica – în sprijinul învățământului

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a găzduit conferința SuperTeach ”Starea modelează învățarea” care a reunit, în 12 martie, peste 300 de profesori motivați să contribuie la schimbarea în bine a sistemului educațional românesc.

Prezent la eveniment, președintele CJ Timiș, Alin Nica, a vorbit despre parteneriatul între unitățile de învățământ, administrația publică și societatea civilă și a promis sprijin ori de câte ori i se va cere din partea profesorilor, pentru ca sistemul de învățământ să revină la normal.

”Pornind de la o relație echilibrată cu noi înșine, putem construi relații armonioase cu elevii, părinții și comunitatea din care facem parte pentru că starea noastră influențează starea celorlalți. Ne dorim ca această conferință sa fie o oportunitate pentru profesori de a reflecta asupra stării cu care facilitează învățarea la clasă. Conferințele și atelierele vor crea noi contexte și experiențe în care dascălii vor afla cum pot activa și susține o stare benefică dezvoltării armonioase a elevului”, a fost mesajul conferinței SuperTeach, sâmbătă, în sala multifuncțională a CJT.

La invitația Andradei Mazilu – facilitator Mentalitate Deschisă în Educație, liderul comunității SuperTeach Timișoara, pe scena conferinței au urcat: Daniela Doru – facilitator Comunicare NonViolentă, Gabriela Bărbulescu – psiholog și psihoterapeut, consilier școlar, Dorina Lobont – Inspector învățământ primar și membru în comunitatea și proiectele Aspire Teachers, Oana Danaila – profesor, trainer, psihoterapeut în formare, Claudia Badiu – învățătoare la Școala Gimnazială Ioan Bob Cluj Napoca, co-fondator ,,EduTalks – Idei pentru educație”, Dragoș Anastasiu – co-fondator SuperTeach și  Ana BordanTeodora SimionRoxana PopescuFlorina GrecuOvidiu Bădescu – facilitatori Mentalitat Deschisă în Educație.

Mai multe informații, aici: https://www.superteach.ro/editii/timisoara-2022/

Asociația SuperTeach le oferă profesorilor acces la Programul Mentalități Deschise în Educație (MDE), destinat celor care doresc să descopere metodele și instrumentele concrete prin care își pot schimba în mod pozitiv stilul de predare și modul de a relaționa cu copiii. Programul este acreditat de Ministerul Educației

Conferința s-a desfășurat sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 9.30, atât în offline (la Sala Multifuncțională a Consiliului Judetean Timiș), cât și online.

 

 

Comentarii

comentarii