Acasă Administraţie Consiliul Judeţean Timiş continuă investiţiile la minicentura Timişoarei şi pentru un acces...

Consiliul Judeţean Timiş continuă investiţiile la minicentura Timişoarei şi pentru un acces mai bun spre A 1

DISTRIBUIȚI

Minicentura de ocolire a Timişoarei, realizată din mai multe drumuri judeţene, continuă. CJT a anunţat că a fost finalizat proiectul pentru drumul de legătură dintre Săcălaz şi DN 6, drumul care face legătura, pe Calea Torontatului, cu Sânnicolau Mare şi vama de la Cenad.

„La drumul din minicentura a municipiului Timişoara, care leagă Săcălaz de DN 6, a fost finalizat şi predat proiectul, se verifică şi se va da drumul la proiect către cei de la Achiziţii Publice. Şi acest drum vine în sprijinul decongestionării traficului rutier, Drumurile dintre Dudeşti noi şi Sânandrei, cel dintre Sânmihaiu Român şi Săcălaz au fost deja executate. Continuăm la cel dintre Sânandrei şi Calea Aradului extinderea la patru benzi”, a declarat Călin Dobra, preşedintele CJT.

El a mai spus că se va demara construcţia la un alt drum judeţean, extrem de important, pentru că va asigura un acces mai facil spre autostrada A1.

La Seceani – Fibiş avem constructor desemnant, dar s-a contestat. Sper să obţinem decizia favorabilă de la CNSC. Este un drum important, asigură acces mai bun la urcarea pe autostradă de la Seceani, acolo a fost realizat deja drumul orţişoara – seceani. Acum noul drum spre Fibiş e un drum de pământ, când vom avea câştigătorul ne dorim să emitem rapid ordinul de începere a lucrărilor. Este un contract de 14 milioane de lei, cu o durată de nouă luni de execuţie, pentru8,5 kilometri”, a mai subliniat Dobra.

El spune că rezolvarea problemei drumurilor este una dintre cele mai importante preocupări anunţată la debutul noului mandat.

„la debutul acestui mandat mi-am exprimat decizia de a scoate toate drumurile judeţene din noroi. S-au preluat anumite durmuri comunale care n-au avut asfalt, dorim modernizarea lor, avem 1300 de km de drumuri judeţene, unele sunt modernizate, altele văd pentru pentru prima dată asfalt”, a mai declarat Dobra.

Comentarii

comentarii