Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș dotează școlile din subordine cu sute tablete cu internet

Consiliul Județean Timiș dotează școlile din subordine cu sute tablete cu internet

DISTRIBUIȚI

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat anunțul lansat de Consiliul Județean Timiș pentru achiziția 437 de tablete cu internet pe doi ani, pentru suma de puțin de jumătate de milion de lei, cu care vor fi dotate școlile speciale aflate în subordinea instituției.

Aceasta este doar o etapă din proiectul ”Asigurarea echipamentelor IT necesare activităţilor educaționale online, în contextul pandemiei provocate de virusul SARS-Cov-2”, finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

”Obiectul contractului constă în furnizarea a 437 tablete pentru uz scolar cu abonament lunar la internet pentru o perioadă de minimum 24 de luni, necesare implementăriiProdusele trebuie să fie conform normelor în vigoare. Produsele ofertate trebuie să corespundă cu cerințele minime enunțate prin Caietul de sarcini. Locațiile unde trebuie livrate și puse în funcțiune echipamentele sunt: Centrul de Resurse și Asistență Educațională ”Speranța” Timișoara , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Dumitru Ciumăgeanu” Timișoara , Liceul Teoretic ”Iris” Timișoara , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”C. Păunescu” Recaș , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”A. Roșca” Lugoj , Școala Profesională ”GH. Atanasiu” Timișoara”, se spune în anunț.

Conform hotărârii adoptate de plenul Consiliului Județean Timiș în luna decembrie a anului precedent, prețul unitar al unei asemenea tablete cu internet este de 297,50 de euro pe bucată. Totodată, în cadrul proiectului vor mai fi achiziționate 19 camere web pentru videoconferințe în valoare de 500 de euro, 72 de proiectoare fiecare în valoare de 500 de euro, 90 de table interactive în valoare de 2000 de euro bucata, dar și alte echipamente IT.

Comentarii

comentarii