Acasă Actualitate Consiliul Județean Timiș preia două drumuri comunale de lângă Lugoj și le...

Consiliul Județean Timiș preia două drumuri comunale de lângă Lugoj și le va reabilita

DISTRIBUIȚI

Două drumuri comunale, care fac legătura între Coștei și Boldur, au fost preluate, luni, în urma votului din ședința extraordinară a Consiliului Județean Timiș și urmează să fie asfaltate și reabilitate.

Luni a fost aprobată în plenul CJ Timiș solicitarea de trecere a două drumuri comunale în patrimoniul județean, cele care fac legătura între Coștei și Boldur. Acestea vor fi reabilitate și vor oferi o nouă conexiune, mai facilă pentru locuitorii din zonă

”Intenția noastră, după preluare, este să asfaltăm porțiunile pietruite și să asigurăm reparațiile necesare astfel încât să conectăm în cele mai bune condiții drumul european E70 cu drumul județean 592D. Investiția urmează a fi făcută din bugetul județului Timiș, cu respectarea documentației necesare: studiu de fezabilitate și proiect tehnic. Lugojul și comunele din jurul său au nevoie de această inițiativă atât pentru creșterea siguranței circulației, decongestionarea traficului și reducerea numărului de accidente, cât mai ales pentru sporirea accesibilității și mărirea confortului participanților la trafic prin scurtarea timpului petrecut la volan”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș, după aprobarea proiectului.

 

Comentarii

comentarii