Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș va realiza patru sensuri giratorii pe drumul de legătură...

Consiliul Județean Timiș va realiza patru sensuri giratorii pe drumul de legătură dintre Giroc și Timișoara

DISTRIBUIȚI

Administrația județeană timișeană va realiza un număr de patru sensuri giratorii pe Calea Timișoarei. Acestea vor oferi mai multă siguranță în trafic, spune Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, proprietarul drumului. De curând, Consiliul Local Giroc a aprobat asocierea cu CJ Timiș pentru realizarea investiției.

”Consiliul Local Giroc a aprobat zilele trecute asocierea cu instituția noastră pentru realizarea girațiilor, urmând ca în ședința Consiliului Județean de joi, 24.11, să aprobăm la rândul nostru această asociere. După vot, vom obține avizele și vom demara pe teren pentru reconfigurarea intersecțiilor. Fluidizăm astfel traficul pe una dintre cele mai circulate șosele din Timiș. Acum, să faci stânga pe drum, indiferent de direcție, este o adevărată aventură. Dovadă stau și numeroasele accidente din ultima perioadă”, spune Proteasa.

Vor fi, astfel, patru asemenea sensuri giratorii, dar realizarea acestora va necesita ceva timp, din cauza procedurilor birocratice.

Comentarii

comentarii