Acasă Administraţie Consiliul Județul Timiș a lansat în dezbatere publică Strategia de realizare a...

Consiliul Județul Timiș a lansat în dezbatere publică Strategia de realizare a pistelor de biciclete

DISTRIBUIȚI

Cetățenii sunt chemați să își spună părerea despre ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei pentru realizarea pistelor de biciclete în Județul Timiș – «VELO-TIMIȘ»”. Cei interesați pot face și propuneri de îmbunătățire.

Strategia pentru realizarea pistelor de biciclete propune variante de  diversificare și extindere a traseelor pentru deplasarea pe două roți, fie că este vorba de biciclete sau de trotinete, precum și direcțiile viitoare de dezvoltare a infrastructurii și hărțile aferente. Județul Timiș intenționează să asigure, pe termen lung, un sistem complex de condiții necesare pentru ciclism și cicloturism. 

Documentația aferentă poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Strategie-VELO-TIMIS.pdf.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 01.07.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 01.07.2023.

Comentarii

comentarii