Acasă Eveniment Consiliul Local Timişoara – nicio şedinţă fără circZiua Poliţiei, marcată la Lugoj

Consiliul Local Timişoara – nicio şedinţă fără circZiua Poliţiei, marcată la Lugoj

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii lugojeni au marcat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, împlinirea a 187 de ani de existenţă a Poliţiei Române.

Cu acest prilej, comisarul şef Claudiu Chebici, şeful Poliţiei Lugoj a anunţat că, de Ziua Poliţiei Române, nouă ofiţeri şi 28 de agenţi de poliţie lugojeni au fost avansaţi în grad, din care unul înainte de termen (agentul şef Nicolae Preda, de la Proximitate).

Pe lista celor avansaţi se regăsesc atât şeful Poliţiei Lugoj, Claudiu Chebici, cât şi adjunctul său, Dragoş Mihai Tonenchi, care au fost avansaţi la gradul de comisari şefi, la fel ca şi comisarii Sorin Jusca, Gheorghe Lungu şi Georgeta Pistrui. Subcomisarul Dumitru Cornel Giugi a devenit comisar, iar subinspectorii Cristian Flavius Bogasieru, Luisian Cristinel Breban şi Marian Ladislau Deutsch-Chiran au acum gradul de inspectori principali.

Recepţia oficială de Ziua Poliţiei va avea loc vineri seara, la restaurantul „Royal”, unde, alături de poliţişti (care vor merge însoţiţi de partenerele de viaţă), au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai altor instituţii care colaborează cu poliţia.
Toni BOLDUREANU

Comentarii

comentarii