Acasă Actualitate Constructorii noului sediu al UPU de la Spitalul Județean și a noii...

Constructorii noului sediu al UPU de la Spitalul Județean și a noii maternități a CJT se țin de treabă și respectă graficele

434
DISTRIBUIȚI

Investiția la noul sediu al UPU de la Spitalul Județean Timișoara și de la noua maternitate ridicată de Consiliul Județean Timiș merg excelent. Reprezentanții instituției au verificat pe teren respectarea graficelor de construcție.

La UPU, constructorul este cu o săptămână înainte față de graficul de lucrări și are o țintă optimistă: edificarea etajului I până la sfârșitul anului. Cu certitudine, până în ianuarie 2022, va fi finalizat parterul, dar fiindcă nu mai întâmpină probleme tehnice și lucrează indiferent de condițiile meteo, constructorul crede că va face mai mult decât e prevăzut în graficul de lucrări. Cu același scop, acesta a suplimentat și numărul de muncitori.

În prima decadă a lui noiembrie 2021, pe șantierul UPU, Inspectoratul de Stat în construcții va verifica calitatea și conformitatea lucrărilor, iar imediat după, constructorul va putea turna placa peste subsol. Peste iarnă, se vor executa lucrări la interiorul structurii.

Nici pe șantierul noii Maternități nu sunt probleme în execuție, conform graficului, la sfârșitul acestei săptămâni are loc finalizarea armării radierului și montarea instalațiilor aferente, ne informează CJT. Săptămâna viitoare se va turna radierul la corpul A și se începe turnarea stâlpilor și montarea pereților. Până la Crăciun se dorește să fie turnată placa de beton peste demisol la ambele corpuri de clădire, ceea ce ar însemna depășirea țintelor din contract care prevăd doar realizarea plăcii peste corpul A.

Pe viitor nu sunt așteptate reduceri de ritm de lucru și nu sunt probleme majore generate de Covid-19, muncitorii fiind vaccinați.

 

Comentarii

comentarii