Acasă Administraţie Constructorul a finalizat lucrările la tronsonul 2 din DJ 691, Timișoara –...

Constructorul a finalizat lucrările la tronsonul 2 din DJ 691, Timișoara – A1 – video

DISTRIBUIȚI

Pe porțiunea dintre Dumbrăvița și nodul de urcare pe A1, lucrările de extindere la patru benzi a drumului județean 691 au fost finalizate. A fost turnat asfaltul de uzură, s-a montat parapete de delimitare, au fost realizate marcajele rutiere. Problema mare rămâne la trecerea peste calea ferată situată la intrarea în Giarmata.

Până acum s-a turnat asfalt la nivel de strat de uzură pe cea mai mare parte din lungime, cu excepția sensului giratoriu de după calea ferată. S-au executat marcaje definitive pe toată lungimea, mai puțin în sensurile giratorii unde se va aplica ulterior.

”DJ691, proiect european salvat de Consiliul Județean Timiș: pe tronsonul 2 avem asfalt la nivel de uzură, marcaje definitive și parapete pe toată lungimea! Pregătim lucrarea de lărgire la 4 benzi la trecerea la nivel cu calea ferată și, în paralel, lucrăm la rețelele de gaz și la pistele de biciclete”, a anunțat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Marea problemă apare la acea trecere de cale ferată de la intrarea în Giarmata. Acolo constructorii sunt în stand-by, se așteaptă niște aprobări. Și acolo se lucrează, în sensul că se pregătește zona prin lucrări preliminare de umpluturi, trasarea unui zid de sprijin, demolarea cantonului CFR, respectiv pregătirea casetelor pentru lărgire.

Mai sunt de rezolvat și problemele cu semnalizarea rutieră, în zona nodului de urcare pe A1. Toată semnalizarea nodului este cuprinsa în avizul dat de CNAIR. Consolele și elementele de semnalizare sunt date în lucru, în vederea montării lor până la sfârșitul lunii noiembrie.

 

Comentarii

comentarii