Acasă Actualitate Contabilii sunt alături de Spitalul de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș din...

Contabilii sunt alături de Spitalul de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș din Timișoara

748
DISTRIBUIȚI

La eforturile Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumofiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara de gestionare a crizei generate de răspândirea COVID-19 s-a alăturat și Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România („CECCAR”) printr-o donație de patru monitoare compacte portabile cu ecran de mare rezoluție care să monitorizeze funcțiile vitale (ECG, respiratie, temperatura, SpO2, TA/NIBP, rata pulsului) ale pacienților.

„O dată cu declanșarea crizei în România suntem prezenți cu idei și eforturi în mediul de afaceri cu scopul gestionării adecvate a politicilor economice publice și a demersurilor tehnice guvernamentale pentru atenuarea impactului economic al pandemiei COVID-19. Sprijinul acordat de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumofiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara este un act de responsabilitate civică pentru ca actul medical să fie realizat în condiții de performanță și siguranță.” a declarat prof. univ. dr. Bunget Ovidiu Constantin, președintele filialei Timiș a CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România este organismul profesional care gestionează profesia contabilă din România și funcționează în baza Ordonanței Guvernului nr. 65/1994 privind organizarea activității de expertiză contabilă și a contabililor autorizați, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Cu o istorie de aproape 100 de ani, Corpul datează încă din anul 1921, când, prin Decret Regal, a fost înființat sub numele Corpul Contabililor Autorizați și Experților Contabili.

Comentarii

comentarii