Acasă Economic ContiShowOff 2017: Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

ContiShowOff 2017: Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

650
DISTRIBUIȚI

pr 2017 06 12 ContiShowOff jpg 1Sesiuni de test-drive cu mașini echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate, soluții inovative pentru interiorul autovehicului dezvoltate de inginerii Continental din Timișoara și produse de ultimă generație făcute în fabrica de componente electronice le-au fost prezentate timișorenilor în cadrul ContiShowOff.
Peste 3.000 de persoane au vizitat sâmbătă, între orele 10 și 16, sediul din capitala Banatului al Continental Automotive Romania cu ocazia evenimentului ContiShowOff.
Academia Titi Aur a pregătit mai multe activități de simulare a diferitelor stiluri de a șofa și a pus la dispoziția vizitatorilor echipamente prin care au fost prezentate efectele condusului agresiv. Astfel, cei prezenți au aflat cât de importantă este postura șoferului la volan, când și cum să reacționeze în cazul unui impact, ce să facă dacă mașina în care se află s-a răsturnat și multe alte informații care pot salva viața celor din autoturism.
Vizitatorii au fost atrași și de expoziția de mașini de test ale Continental, precum și de mașinile dealerilor autorizați, echipate cu produse Continental: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Jaguar, Mazda, Mercedes, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, VW, tractor John Deere și motocicleta Horex.
„Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experți software, precum și cu alte competențe care să contribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvoltarea acestui domeniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plusvaloare sistemelor din autovehicule. În acest an, Continental are planificată creșterea numărului de angajați în România cu 1.500 de persoane, iar ContiShowOff reprezintă un eveniment prin care putem prezenta tehnologia și echipamentele de top cu care lucrează colegii noștri“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.

Comentarii

comentarii