Acasă Actualitate Controale ale polițiștilor din Timiș, în zonele aglomerate din Timișoara și județ....

Controale ale polițiștilor din Timiș, în zonele aglomerate din Timișoara și județ. Au fost vizate mall-urile, terasele și piețele

1444
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș efectuează, începând de vineri seară, controale în zonele aglomerate din Timișoara și județ. Împreună cu polițiștii, la controalele din 66 de societăți comerciale au participat jandarmi, polițiști locali și lucrători ai DSP, ITM, OPC, DSV și Prefectură.

În total, până sâmbătă după-amiază, au fost date 23 de amenzi, majoritatea pentru cei care nu purtau măști, dar și pentru nereguli la terase. Acțiunile autorităților s-au desfășurat în mall-uri, magazine, în piețe, târguri și la terase.

„Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, dintre care 21 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală si 2 pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizica si locul prevăzut la mese și pentru nerespectarea masurilor de diminuare a impactului riscurilor”, anunță reprezentanții I.P.J. Timiș.

În aceeași perioadă, au fost aplicate și 51 de sancțiuni nereguli în trafic și 25 pentru perturbarea liniștii și ordinii publice.

Acțiunile de control ale polițiștilor pentru verificarea modului de respectare a măsurilor de protecție împotriva răspândirii COVID-19 vor continua și în următoarea perioadă, atrag atenția reprezentanții I.P.J. Timiș.

Comentarii

comentarii