Acasă Administraţie Controversata Rodica Aurelian, schimbată de la Resurse Umane, pe motive de „eficiență”...

Controversata Rodica Aurelian, schimbată de la Resurse Umane, pe motive de „eficiență” și „profesionalism”. Trece la Camera 12

292
DISTRIBUIȚI

Rodica Aurelian, unul dintre cei mai controversați șefi de servicii și birouri din Primăria Timișoara, a fost trecută de primarul Dominic Fritz de la Serviciul Resurse Umane la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii (camera 12). Rodica Aurelian era încă din timpul lui Ciuhandu șefă la Resurse Umane. În locul acesteia vine acum Claudiu Andraș.

Printre altele, Aurelian ar fi creat un prejudiciu de câteva sute de mii de lei primăriei, cel mai recent ieșind la iveală în 2019. În rețeaua de medicină școlară s-a făcut o angajare „fictivă” a unui medic arab, care era tot timpul în concediu medical. Potrivit fostului primar Nicolae Robu, scandalul i-ar fi creat atât lui, cât și primăriei o imagine negativă, după cum spunea chiar el la acel moment.

Se pare că de abia în mandatul lui Fritz s-a produs schimbarea, motivele fiind „eficientizarea” și „profesionalizarea”. Iată nota internă trimisă de primar angajaților:

„Stimați colegi,

Având în vedere obiectivele noastre de eficientizare și profesionalizare continuă a activităților Primăriei Timișoara, vă fac cunoscut următoarele schimbări la nivel de resurse umane din cadrul primăriei:

  1. Începând cu data de azi, 7.6.2021, dna. Rodica Aurelian exercită temporar funcția publică de conducere vacantă de șef serviciu la Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii.
  2. Începând cu data de azi, 7.6.2021, dl, Claudiu Andraș exercită cu caracter temporar funcția publică de conducere temporar vacantă de șef serviciu la Serviciul Resurse Umane.

Vă rog să aduceți tot aportul și un spirit colaborativ colegilor în noile lor funcții”.

Comentarii

comentarii