Acas─â Anunturi Convocator SC AGROMEC PERIAM SA

Convocator SC AGROMEC PERIAM SA

3259
DISTRIBUIȚI

Administratorul unic al societ─â┼úii AGROMEC PERIAM S.A., cu sediul ├«n Periam, str. Calea Timi┼čoarei, nr. 36/A, jud. Timi┼č, ├«nregistrat─â la ORC Timi┼č sub nr. J35/488/1995, CIF RO7323483, convoac─â ADUNAREA GENERAL─é ORDINAR─é A AC┼óIONARILOR pentru data de 31.03.2019, ora 14:00, la sediul societ─â╚Ťtii, pentru to┼úi ac┼úionarii ├«nregistra┼úi ├«n Registrul ac┼úionarilor, administrat de societatea Registrul Miori┼úa S.A., la data de referin┼ú─â 21.03.2019, care au dreptul de a participa ┼či de a vota ├«n cadrul adun─ârii, cu urmatoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea prelungirii mandatului administratorului unic al societ─â╚Ťii. Stabilirea duratei mandatului ╚Öi a remunera╚Ťiei acestuia.
  2. Aprobarea mandat─ârii unei persoane care s─â ├«ncheie contractul de mandat cu administratorul unic, ├«n numele ┼či pe seama societ─â┼úii.
  3. Mandatarea unei persoane s─â semneze ├«n numele ┼či pentru to┼úi ac┼úionarii societ─â┼úii Hot─âr├órea AGOA ce va fi adoptat─â.
  4. 4. Mandatarea unei persoane s─â ├«ndeplineasc─â toate formalit─â┼úile privind ├«nregistrarea Hot─âr├órii AGOA ce va fi adoptat─â la Oficiul Registrului Comer┼úului de pe l├óng─â Tribunalul Timi┼č ┼či publicarea acesteia ├«n Monitorul Oficial al Rom├óniei, partea a IV-a, precum ┼či s─â ob┼úin─â documentele aferente eliberate de ORC.

Documentele ┼či materialele privind ordinea de zi, inclusiv formularele de procuri speciale, pot fi consultate ┼či procurate de la sediul Societ─â┼úii ├«ncep├ónd cu data convoc─ârii.

Reprezentarea ac┼úionarilor se poate face ┼či prin alte persoane dec├ót ac┼úionarii, cu excep┼úia Administratorului unic, pe baz─â de procuri speciale/generale, care se vor depune ├«n original la sediul Societ─â┼úii, p├ón─â la data de 28.03.2019 inclusiv, personal sau prin po┼čt─â recomandat cu confirmare de primire pe care s─â fie trecut─â adresa expeditorului (ac┼úionarului).

├Än cazul ├«n care la prima convocare nu vor fi ├«ntrunite condi┼úiile de prezen┼ú─â, a doua convocare se face pentru data de 01.04.2019, ├«n acela┼či loc, la aceea┼či or─â ┼či cu aceea┼či ordine de zi.

Administrator unic,

SINITEAN MIRCEA TRAIAN

Comentarii

comentarii