Acasă Eveniment Copaci prăbuşiţi de vânt. Unul a căzut pe o casă şi a...

Copaci prăbuşiţi de vânt. Unul a căzut pe o casă şi a distrus acoperişul

DISTRIBUIȚI

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, sâmbătă, pentru îndepărtarea unor copaci care au căzut în urma unor rafale puternice de vânt. Un copac a căzut pe acoperişul unei case, la Petroşani, iar un altul stătea să cadă peste intrarea într-un restaurant de lângă Parcul Cetăţii Deva. Judeţul se află sub avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică, scrie news.ro.

”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în urmă cu puţin timp, pentru degajarea unui copac de mari dimensiuni care a căzut pe acoperişul unei case. Copacul s-a rupt în urma unei rafale puternice de vânt, iar tulpina şi crengile desprinse au distrus partea de acoperiş de deasupra camerelor de locuit. Pompierii au intervenit cu o autoscară şi au eliberat acoperişul, iar în urma intervenţiei a fost eliminat pericolul ca şi alte părţi ale copacului să se prăbuşească pe construcţie”, a transmis ISU Hunedoara.

Tot sâmbătă, aproape simultan, pompierii din Deva au intrevenit pentru îndepărtarea unui copac care, din cauza vântului, s-a rupt, existând pericolul să cadă peste scările şi poarta de intrare ale unui restaurant de lângă Parcul Cetăţii din Deva.  

”De asemenea, un echipaj de pompieri ai detaşamentului Hunedoara a intervenit, în jurul orei 15.00, pentru degajarea unor copaci care au căzut peste firele de curent din satul Gânţaga, comuna Bretea Română. Copacii s-au rupt din cauza rafalelor de vânt. Intervenţia de aici este în desfăşurare”, a precizat ISU Hunedoara.

Judeţul Hunedoara se află sâmbătă, până la ora 18.00, sub avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică. Începând de la ora 18.00 a fost transmisă o avertizare cod portocaliu, pentru acest judeţ.

Comentarii

comentarii