Acasă Administraţie Copii de 12 şi 13 ani, hoţi de maşini în Jimbolia

Copii de 12 şi 13 ani, hoţi de maşini în Jimbolia

716
DISTRIBUIȚI

furt masini

Un bărbat din Jimbolia a surprins doi copii care încercau să-i fure maşina. Ulterior, poliţiştii au constatat că minorii, de 12 respectiv 13 ani, sunt suspecţi în cazul unui alt furt de autoturism.

Sâmbătă, 12 iulie, în jurul orei 18.00, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Liviu Rebreanu din localitate, un bărbat a surprins doi tineri în timp ce încercau să-i sustragă autoturismul. Poliţiştii i-au identificat pe cei doi minori, de 12 şi 13 ani, ambii din localitate Lenauheim, care ar fi pătruns în autoturism folosindu-se de chei potrivite.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi minori sunt bănuiţi că âar fi furat încă un autoturism, în noaptea de 11 spre 12 iulie, care se afla parcat pe strada Republicii din oraşul Jimbolia. Autoturismul a fost găsit de poliţişti abandonat pe D.N. 59 A, între localităţile Săcălaz şi Timişoara. Cei doi minori ar fi condus maşina, pe rând, iar când au rămas fără combustibil, au abandonat-o.

Cei doi copii s-au ales cu dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere şi tentativă de furt calificat.

Comentarii

comentarii