Acasă Eveniment Copil de 1 an, ”în comă Glasgow 5”, după căzut de...

Copil de 1 an, ”în comă Glasgow 5”, după căzut de la etajul unui mall din vestul țării. UPDATE: Micuțul a fost transportat la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Scene groaznice la Atrium Mall. Un copil de 1an a căzut de la etaj în interior la Atrium Mall din Arad. Copilul a căzut în zona farmaciei Dr. Max.

Copilașul era la mall împreună cu bunica și sora lui, fetița nefiind mai mare de 10 ani. Conform ultimelor informații, se pare că micuțul a căzut de la etajul I după ce s-a strecurat prin spațiul foarte strâmt de la balustradă.

Copilul a fost transportat la spital, în stare gravă, fiind intubat și ”în comă Glasgow 5”, scrie specialarad.ro.

UPDATE:

”În seara zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 20.30 poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că într-un centru comercial, din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul 2. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de 1 un an şi aproximativ 4 luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Arad.

UPDATE:

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis, sâmbătă seara, că minorul care a căzut de la etajul al doilea al mall-ului din Arad a fost transferat Secția de neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” din Timișoara.

Comentarii

comentarii